Videobanden

Videobanden

In ieder formaat

Prijs per videoband

1 – 5 videobanden

€ 15,00

6 – 10 videobanden

€ 12,50

11 en meer videobanden

€ 10,00

Kopie films op uw eigen externe harde schijf

Gratis

Prijs per DVD *

€ 5,00

* In goede kwaliteit past er maximaal 120 minuten video op 1 dvd. Indien er meer dan 120 minuten video op een band is opgenomen, zullen de volgende 120 minuten op een extra dvd worden gezet. De kosten hiervan bedragen eveneens de prijs per videoband.

Ondersteunde formaten: VHS, S-VHS, VHS-C, mini-DV, VIDEO8, HI-8, U-Matic, Video 2000 en Betamax. Voor alle formaten videotapes geldt dezelfde prijs.

Wij digitaliseren de volgende video formaten

Maak uw archief compleet!

Niet alleen voor het digitaliseren van uw oude films staat 8millimeter.nl voor u klaar, ook zetten wij met de grootste zorg uw waardevolle videobanden over op DVD.

Indien gewenst zetten wij uw films ook op een externe harde schijf. Zo kunt u zelf uw films verder selecteren en monteren.

In de loop der jaren nemen de magnetische eigenschappen van uw videobanden af, waardoor de beeldkwaliteit van uw opnamen achteruit gaat. Door uw videobanden te digitaliseren, legt u uw waardevolle herinneringen vast voor de toekomst. Geniet vanaf nu met vrienden en familie van uw mooiste herinneringen in digitale kwaliteit.